Dropbox Priser - Hitta den bästa lösningen för ditt företag

För att kunna fatta ett välgrundat beslut när det kommer till Dropbox priser är det viktigt att förstå fördelarna och nackdelarna med varje erbjudande. Dropbox är en molntjänst som hjälper företag att hantera och dela filer på ett säkert sätt. Oavsett om du är en egenföretagare eller ansvarig för en stor organisation, finns det en Dropbox-prissättning som passar dina behov.

Varför välja Dropbox?

Dropbox är en välkänd och populär molntjänst som erbjuder säker lagring och delning av filer. Den har funnits på marknaden i flera år och har etablerat sig som en pålitlig plattform för företagslösningar. Här är några skäl till varför många väljer Dropbox:

 • Enkel användning: Dropbox är enkelt att komma igång med och använda. Det krävs ingen teknisk kompetens för att navigera i gränssnittet och ladda upp och dela filer.

 • Säkerhet: Dropbox erbjuder hög säkerhet med kryptering av filer i både vila och under överföring. Det finns även extra säkerhetsfunktioner som tvåfaktorsautentisering och behörighetskontroller.

 • Samarbete: Dropbox underlättar samarbete genom att tillåta flera användare att arbeta på samma fil samtidigt. Detta är särskilt användbart för team som behöver arbeta tillsammans på projekt.

Nu när vi har förstått fördelarna med Dropbox, låt oss titta på de olika prissättningsalternativen.

Dropbox-prissättning för företag

Dropbox erbjuder flera prissättningsalternativ för företag:

Dropbox Basic (Gratis)

Dropbox Basic är det grundläggande kontot som erbjuds gratis. Det ger dig 2 GB lagringsutrymme och grundläggande funktioner som filsynkronisering och delning. Detta alternativ är perfekt för enskilda användare eller mindre företag med begränsade behov.

Dropbox Plus (9,99 USD/månad)

Dropbox Plus är utformat för privatpersoner och små team. Med detta abonnemang får du 2 TB lagringsutrymme, avancerade säkerhetsfunktioner och offlineåtkomst till filer. Det ger också möjlighet att återställa borttagna filer i upp till 30 dagar.

Dropbox Professional (16,58 USD/månad)

Dropbox Professional vänder sig till frilansare och kreativa yrkesutövare. Det ger 3 TB lagringsutrymme, avancerade samarbetsverktyg och extra säkerhetslager som både karriärsmgörare och klienter kan lita på.

Dropbox Business (20 USD/månad/användare)

Om du driver ett större företag kan Dropbox Business vara det bästa alternativet för dig. Det erbjuder obegränsat lagringsutrymme, administratörsverktyg för kontroll och säkerhet samt möjlighet att samarbeta med teammedlemmar.

Dropbox Enterprise (kontakta säljavdelningen)

Dropbox Enterprise är utformat för stora företag som har avancerade behov och behöver skräddarsydda lösningar. Priset beror på kundens specifika krav och kontakt med Dropbox:s säljavdelning krävs för att få en offert.

Relevanta nyckelord:

 • Dropbox priser
 • Molntjänst för företag
 • Säker lagring och delning av filer
 • Dropbox Basic
 • Dropbox Plus
 • Dropbox Professional
 • Dropbox Business
 • Dropbox Enterprise

Sammanfattning

Dropbox erbjuder flera prissättningsalternativ som passar olika företagsstorlekar och behov. Från det grundläggande gratisalternativet till den mer avancerade Dropbox Enterprise, finns det en lösning för alla. Utforska de olika alternativen noggrant och välj den bästa prissättningen för att effektivisera ditt företags filhantering och samarbete. Med Dropbox kan du vara säker på att dina filer är lagrade säkert och att du har tillgång till dem när som helst, var som helst.

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.