Bli en Google Analytics-expert med våra utbildningar

Inom den digitala världen är alla uppgifter och beslut baserade på data. Det är därför utbildning inom Google Analytics är avgörande för att förstå, analysera och dra fördel av de insikter som siffrorna ger.

Våra Google Analytics-utbildningar erbjuder en unik och interaktiv inlärningsupplevelse för att ge dig den kunskap och förmåga som krävs för att bli en expert inom området. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren användare av Google Analytics, har vi utbildningar som passar ditt behov.

Utbildning för nybörjare

För de som är nya inom Google Analytics erbjuder vi grundläggande utbildningar som hjälper dig att komma igång och förstå grunderna. Du får lära dig att navigera i verktyget, sätta upp mål och spåra konverteringar, och analysera användardata för att förbättra webbplatsens prestanda. Under utbildningen kommer du att få praktisk erfarenhet genom att arbeta med verkliga data och case-studier.

Avancerad utbildning för experter

För de som redan har grundläggande kunskaper inom Google Analytics erbjuder vi avancerade utbildningar som hjälper dig att maximera värdet av dina data. Du kommer att lära dig att ställa upp anpassade mätvärden och spåra avancerade konverteringar, använda segmentering och filtrering för att få djupare insikter, och använda avancerade rapporter för att analysera användarbeteenden och trafikkällor. Våra experter kommer att dela med sig av de bästa praxis och strategier för att dra nytta av Google Analytics fulla potential.

Anpassad utbildning för företag

Vi erbjuder också anpassade Google Analytics-utbildningar som kan anpassas efter ditt företags specifika behov och mål. Våra tränare kommer att arbeta nära ditt team för att förstå era specifika utmaningar och hjälpa er att tillgodose era behov. Våra anpassade utbildningar kan genomföras antingen på plats eller online, och de är utformade för att vara engagerande och interaktiva för att garantera att du får ut det mesta av din utbildningsupplevelse.

Relevanta nyckelord

  • Google Analytics utbildningar
  • Utbildning för att bli expert på Google Analytics
  • Google Analytics utbildning för nybörjare
  • Avancerad Google Analytics utbildning
  • Anpassad utbildning för företag

Sammanfattning

Våra Google Analytics-utbildningar är utformade för att ge dig den kunskap och förmåga du behöver för att bli en mästare på att använda verktyget. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren användare hjälper våra interaktiva och engagerande utbildningar dig att förvandla råa data till värdefull insikt. Börja din resa mot att bli en Google Analytics-expert genom att anmäla dig till en utbildning idag.

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.